در این نوع خودرو ها موتور از طریق جریان سوختن به یک ژنراتور انرژی وارد می کند که سبب می شود الکتریسیته تولید شده باتری را شارژ کند و یا انرژی را مستقیما به موتور الکتریکی وارد کند.
این سطح بالاترین سرعت را ارائه میکند. در این سطح خودروها به وسیله برق ۴۸۰ ولتی یا بالاتر شارژ میشوند، به همین خاطر در زمانی کمتر از ۳۰ دقیقه میزان شارژ باتری به ۸۰ درصد میرسد.
رانا برقی از یک پیشرانه الکتریکی ۱۲۰ اسب بخاری با گشتاور ۲۲۰ نیوتنمتر بهره میبرد. حداکثر سرعت ۱۴۰ کیلومتر بر ساعت و شتاب صفر تا صد رسمی کمتر از ۱۰ ثانیه نیز از جمله دیگر مشخصات این خودرو هستند. با هربار شارژ کامل باتریهای رانا برقی، میتوان ۲۲۰ کیلومتر پیمایش داشت.
در پایان باید به معضل انرژی نیز اشاره کرد. مشکلاتی مانند نوسانات، قطعی یا اختلالات شبکه برق که در فصول گرم سال در ایران، کم رخ نمیدهد، میتواند برای استفاده از خودروهای برقی چالشآفرین باشد یا محدودیتهایی در پی داشته باشد.
در ادامه هر کدام از این اجزا را بهطور خلاصه مرور میکنیم.
با پیش فرض اینکه زیر ساخت تامین ایستگاه شارژ و انبوه سازی این ایستگاهها هم درست بشه برق از کجا میاره؟
همین مسئله بهخودی خود در کنار شعاع حرکتی محدود و مشخص خودروهای برقی، در سفر به مقاصد فاقد read more زیرساختهای شارژ، میتواند چالشآفرین باشد؛ بهنحوی که ممکن است در بین راه یا در مقصد، امکان شارژ خودرو را نداشته باشید.
موتور الکتریکی با کمک انرژی موجود در باتری، نیروی لازم برای حرکت چرخها را تولید میکند. بهطور کلی در یک ماشین الکتریکی، قوای محرکه ساختار سادهتری نسبت به مدلهای بنزینی و دیزلی دارد.
زبانهی درب مسئول سفت و نگه داشتن درب هنگام شستشو است. در مکانسیم بستن، زبانهی درب از باز شدن در هنگام شستشو جلوگیری میکند.
لاستیک را از نظر پارگی و زدگی چک کنید، در بعضی از موارد دیده شده حتی کثیفی لاستیک یا شیشه باعث عدم چسبندگی شیشه و لاستیک شده لطفا همه موارد را چک کنید.
پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ در ۸:۲۹ ق٫ظ سلام ریختن پودر شستشو در ماشین لباسشویی باعث کف فراوان می شود و در بعضی از موارد یا از درب نشتی پیدا میکند یا از زیر درب جاپودری روی درب لباسشویی میریزد که شما فکر میکنید از درب نشتی پیدا کرده است.
با وجود آنکه ۲۰ و اندی سال از معرفی اولین خودرو ایرانی میگذرد و در این مدت خودروسازان دولتی و خصوصی نیز دست به کار شدهاند و نمونههایی از محصولات برقی را تولید و آزمایش کردهاند، اما تولید و فروش خودروهای برقی ایرانی هنوز وارد فاز تجاریسازی نشده است.
آمار کاربران اینترنت ماهواره ای استارلینک در ایران به شدت در حال افزایش است
خودروهای برقی ایرانی سابقهای ۲۰ ساله دارند. اولین ماشین الکتریکی که توسط ایرانیها تولید شد، آریانا نام داشت. بعد از آن خودروهای برقی ایرانی دیگر در مراکز تحقیقاتی دانشگاهی و همچنین توسط شرکتهای خصوصی ساخته شد.